SPACE STEP

BLUMOVA REŠITEV, ZA DOSTOP DO VIŠJIH ELEMENTOV SPACE STEP, KI JE SKRITA V PODNOŽJU

VEČ NA VSEH RAVNEH

Ustvarjanje novega skladiščnega prostora v podnožju, povsem preprosto doseganje viseče omarice in omogočanje otrokom, da varno pomagajo – SPACE STEP prinaša občutno funkcionalnost pohištvenega podnožja.

ZELO PRAKTIČNO

Kdor želi veliko skladiščnega prostora, potrebuje ustrezno pohištvo. Tehnologija SPACE STEP ne omogoča le načrtovanja višjih omar, temvec tudi skladiščni prostor v podnožju.Za dvakrat zadovoljne stranke.

ZELO PROSTORNO

V majhnih stanovanjih je treba izkoristiti vsak skladiščni prostor. S tehnologijo SPACE STEP se povečajo vaše možnosti oblikovanja. Nova rešitev v podnožju omogoča, da brez težav dosežete višje ležeče viseče omarice.

ZELO MEHKO

S tehnologijami gibanja podjetja Blum zelo preprosto odprete rešitev za podnožje SPACE STEP, npr. z električno odpiralno oporo SERVO-DRIVE. Za mehko zapiranje poskrbi blaženje BLUMOTION.

ZELO VARNO

Rešitev za podnožje SPACE STEP tudi najmanjšim omogoča, da lahko brez težav dosežejo delovne površine, korito ali umivalnik. Stopnica se spusti že pri obremenitvi 8 kg, se varno zaskoči in omogoča trdno oporo.

VEC ZA VSAK BIVALNI PROSTOR

Od pripomočkov za peko pa vse do čevljev – SPACE STEP omogoča funkcionalnost podnožja, pa naj bo to v kuhinji, kopalnici ali predsobi. Predelajte pametno rešitev za podnožje skupaj z izdelki Blum in opremite SPACE STEP s preizkušenimi tehnologijami gibanja - BLUMOTION, SERVODRIVE, TIP ON BLUMOTION in TIP ON.

PREDVIDENA DOBAVA: DECEMBER 2019