Sistem za tanke sprednje stranice,

25. junij 2018

TANKE SPREDNJE STRANICE, PREPROSTA PRITRDITEV DEBELINA STRANICE LE 8 MM

Prvi pritrjevalni sistem za tanke sprednje stranice, primeren za dvižne stranice,prednje stranice in stranice predalov

Nov standard preprostosti

Poenostavitev dizajna omogoča dodatne možnosti za navdih. Razširite nabor svojih možnosti in uresničite trende na področju izdelave pohištva.S prvim pritrjevalnim sistemom za tanke sprednje stranice pri dvižnih stranicah, prednjih stranicah in stranicah predalov je minimalistični dizajn pohištva zelo enostaven.

Trije načini uporabe

Da bi vam kar najbolj olajšali delo, smo razvili pritrjevalni sistem, ki omogoča izvedbo treh načinov uporabe: za dvižne stranice, prednje stranice in stranice predalov. Pohištvo očara s tankimi sprednjimi stranicami in prepriča z ohranjeno funkcionalnostjo proizvajalca Blum
– v vsakem bivalnem prostoru.

Spone

Osnova Blumovih novih izdelkov za tanke sprednje stranice je sistem EXPANDO T. Jeklena sidrišča poskrbijo za čvrsto pritrditev v trdih materialih, plastični del pa zagotovi čvrstost pri mehkih materialih. Sistem EXPANDO T se pritrdi v izvrtino s premerom 10 mm in v globino le 6 mm.

Dvižni sistemi in izvleki

Dvižna stranica in stranica predala – z novim pritrjevalnim sistemom ima vse pohištvo s tankimi sprednjimi stranicami nekaj skupnega: preprosto ter udobno montažo in nastavitev.Izvrtate, vstavite, privijete – in delo je končano. Za druge načine uporabe je EXPANDO T na voljo tudi kot posamezni vložek.