Nova barva dvižnih sistemov

3. december 2017

VISOKA STOPNJA UDOBJA PRI PREMIKANJU, VELIKA RAZNOLIKOST

Sistemi dvižnih vrat AVENTOS prinašajo visoko stopnjo udobja pri premikanju vrat za viseče omarice. Celo večja in težja dvižna vrata se z lahkoto premikajo.Sistemi AVENTOS so posebno priročeni, kajti ohranjajo svobodo pri premikanju za uporabnika in zagotavljajo dovolj prostora v višini glave.

RAZNOLIKOST DVIŽNIH VRAT

Dvižna vrata z majhnimi ali velikimi sprednjimi stranicami je mogoče s sistemom AVENTOS preprosto odpirati tako v kuhinji kot v drugih stanovanjskih prostorih. Poleg tega uporabniku pohištva omogočajo neovirano gibanje in dovolj prostora pri višje montiranih omaricah.

BARVE SISTEMOV AVENTOS

Sistemi AVENTOS so bili do sedaj dobavljivi v svileno beli in sivi barvi. S prihodom sistema izvlečnih predalov LEGRABOX so pri podjetju Blum v program vpeljali še barvo, ki so jo poimenovali antracit. Do sedaj sistemov AVENTOS v tej barvi ni bilo mogoče dobiti.Sisteme AVENTOS v novi barvi, barvi antracit, imamo že na zalogi, tako da je usklajenost izvlečnih predalov LEGRABOX z dvižnimi sistemi vratic sedaj popolna.

SISTEMI AVENTOSOV V ANTRACIT BARVI

Aventose v antracit barvi lahko dobite za sledeče sisteme:- AVENTOS HF - AVENTOS HS - AVENTOS HL - AVENTOS HK - AVENTOS HK-S