Mobilna aplikacija EASY ASSEMBLY

Mobilna aplikacija EASY ASSEMBLY

logo blum

Mobilna aplikacija EASY ASSEMBLY

Digitalno orodje za monterje

Ste na gradbišču in trenutno nimate pri roki navodil za montažo? Iščete optimalno nastavitev za videz rež? Aplikacija EASY ASSEMBLY poda odgovore na vsa vprašanja v zvezi z montažo, npr. informacije o varni vgradnji in natančni nastavitvi okovij Blum. Izjemno priročno: Pomembne informacije o montaži so vedno pri roki in na voljo – in sicer na vaši mobilni končni napravi.Tako boste prihranili čas in poskrbeli za visoko kakovost pri montaži kakovostnega pohištva. Zgrajena intuitivno in enostavna za uporabo – tako s povezavo do spleta kot brez.

Interaktivnost

Interaktivne aplikacije, kot je Augmented Reality, nudijo virtualno podporo pri iskanju pozicije in nastavitvi okovja.Vizualna podpora pri iskanju pozicije in nastavitvi zbiralnika moči.

Interaktivne aplikacije

Preglednost

Koristni videoposnetki s prikazom montaže predstavljajo posamezne delovne korake ter podrobno in razumljivo prikazujejo možnosti nastavitve. Vsi videoposnetki so vedno pri roki.

Prikaz montaze

Celovitost

Aplikacija EASY ASSEMBLY vsebuje vsa navodila za montažo okovij iz podjetja Blum, ki so urejena po skupinah izdelkov.

Aplikacija Easy Assembly

Možnost namestitve

Aplikacija je brezplačno na voljo v App Store za operacijski sistem iOS in v trgovini Google Play za operacijski sistem Android. Optimizirana je za novejše mobilne naprave.