FESTOOL rotacijski polirniki

FESTOOL rotacijski polirniki.

Z udobno nameščenim sprožilcem s spremenljivo hitrostjo je mogoče z rotacijsko polirno napravo SHINEX RAP 150 nadzorovati pri nizki hitrosti in popolnoma prilagoditi nalogi poliranja. Sprožilec je zaklenjen, da se zagotovi enakomerna hitrost. Toplota, ki jo proizvaja motor, se neprestano hladi s pomočjo integriranega hladilnika. To ne samo da ščiti ležaje, ampak je tudi učinkovito na področju oprijema: RAP 150 se med dolgotrajno uporabo opazno ohladi in ga lahko - podprto z ergonomsko oblikovanim ročajem in kakovostnim materialom SoftGrip - vodite udobno in varno

logo festool

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Prikaži na stran

Rotacijski polirnik SHINEX RAP 150-14 FE

Rotacijski polirnik SHINEX RAP 150-14 FE- Stikalo za pospeševanje, prednastavitev hitrosti, nadzorovana hitrost, nemoten zagon
551,20 € z DDV brez dostave

Rotacijski polirnik SHINEX RAP 150-21 FE

Rotacijski polirnik SHINEX RAP 150-21 FE-Daljše delo zaradi ergonomskega upravljanja in majhne teže
551,20 € z DDV brez dostave

Rotacijski polirnik SHINEX RAP 150-21 FE-Set Les

Rotacijski polirnik SHINEX RAP 150-21 FE-Set Les-Z udobno nameščenim sprožilcem s spremenljivo hitrostjo je mogoče z rotacijsko polirno napravo SHINEX RAP 150 nadzorovati pri nizki hitrosti in popolnoma prilagoditi nalogi poliranja.
732,37 € z DDV brez dostave

Rotacijski polirnik SHINEX RAP EC 150 FE

Rotacijski polirnik SHINEX RAP EC 150 FE-Pri SHINEX EC se lahko prepričate o poudarkih: tako na površini kot pri vsakodnevnem delu. Brezkrtačni EC-TEC motor ne zahteva vzdrževanja in naredi SHINEX EC ne le močan, ampak tudi izjemno trpežen in zanesljiv.
565,47 € z DDV brez dostave

Rotacijski polirnik SHINEX RAP EC 150 FE-lesa

Rotacijski polirnik SHINEX RAP EC 150 FE-lesa-Pri SHINEX EC se lahko prepričate o poudarkih: tako na površini kot pri vsakodnevnem delu. Brezkrtačni EC-TEC motor ne zahteva vzdrževanja in naredi SHINEX EC ne le močan, ampak tudi izjemno trpežen in zanesljiv.
730,17 € z DDV brez dostave

Rotacijski polirnik SHINEX RAP EC 230 FE

Rotacijski polirnik SHINEX RAP EC 230 FE-Pri SHINEX EC se lahko prepričate o poudarkih: tako na površini kot pri vsakodnevnem delu. Brezkrtačni EC-TEC motor ne zahteva vzdrževanja in naredi SHINEX EC ne le močan, ampak tudi izjemno trpežen in zanesljiv.
603,90 € z DDV brez dostave