RSS

Blog

MOVENTO - TRI V ENEM

MOVENTO - TRI V ENEM

MOVENTO - PRENOVLJENO VODILO ZA LESENE PREDALE

IZPOPOLNJENA TEHNOLOGIJA
Z našiim novim sistemom vodil smo spet naredili korak naprej: s še natančneje prilagojenimi lastnostmi izvleka, sinhroniziranim lahkim tekom in novimi možnostmi nastavitve. Tako lahko s programom MOVENTO uresničite različne ideje za funkcionalno uporabo pohištva.
BLUMOTION S - TRI V ENEM
Novo vodilo BLUMOTION S omogoča fleksibilnost treh tehnologij premikanja BLUMOTION,SERVO-DRIVE in TIP-ON BLUMOTION v samo enem vodilu. Funkcija blaženja se pri tem prilagaja posamični tehnologiji premikanja. Položaji vrtanja in pritrdilni položaji pa ostanejo za vsako od treh tehnologij premikanja enaki.
NOVE DIMENZIJE PRI NASTAVITVAH
S sistemom MOVENTO je mogoče sprednjo stranico nastaviti ne samo po višini in nagibu,ampak jo je mogoče premakniti tudi v stran ali v globino. Nastavitev globine je primerna za pohištvo, pri katerem je sprednja stranica pomaknjena navznoter. Zato lahko hitro, preprosto
in brez orodij nastavite enako velikost videza rež na vseh straneh. Poleg tega predala ni treba prilagajati.
VEČ MOŽNOSTI UPORABE
Vodila MOVENTO odlikujeta visoka stabilnost in zanemarljivo povešenje.Prednost tega se pokaže zlasti pri spodnjih, talnih predalih.

 

Blum rešitev za ozke omare

Blum rešitev za ozke omare

 

TANDEMBOX ANTARO ALI INTIVO

Rešitev za ozke omare je združljiva z vsemi linijami izdelkov TANDEMBOX. Za širino korpusa 200 mm

LEGRABOX

Ravne linije in vitka oblika sistema LEGRABOX pa dobro delujejo tudi pri rešitvah za ozke omare. Za širino korpusa 200 mm.

TANDEM

S sistemom vodil lahko ozke omare iz lesa vključite tudi v celoten stanovanjski del bivalnega prostora. Za širino korpusa od 150 mm.

MOVENTO

Kakovost gibanja linije MOVENTO je mogoče občutiti tudi pri ozkih omarah. Za širino korpusa 200 mm.

DYNAMIC SPACE

DYNAMIC SPACE

PLANER PODROČIJ SPLETNO ORODJE ZA NAČRTOVANJE PODROČIJ V VAŠI KUHUNJI

TIP-ON ZA VRATA

TIP-ON ZA VRATA

TIP-ON ZA VRATA

UDOBNO ODPIRANJE Z RAHLIM DOTIKOM

PROSTO ODPIRANJE POHIŠTVA BREZ ROČAJEV

Z mehansko odpiralno oporo TIP-ON podjetja Blum je za odpiranje sprednjih stranic brez ročajev dovolj že rahel dotik. Za zapiranje pa zadošča nežen pritisk. Optimalno udobje pri premikanju vrat zagotavlja sistem TIP-ON v kombinaciji z uveljavljeno odmično spono CLIP
top brez vzmeti. S sistemom TIP-ON je mogoče izvesti tudi dvižna vrata AVENTOS.

RAZŠIRJEN PROGRAM

Obsežen program barv in priključnih ploščic omogoča izbiro ustrezne enote TIP-ON za vrata in dvižna vrata AVENTOS. Glede na uporabo je mogoče sistem TIP-ON uporabiti kot kratko ali dolgo različico, za vrtanje ali s priključno ploščico. Sistem nastavitve vratne reže je vgrajen pri vseh izvedbah. Nevidna vgradnja v korpus zagotavlja še več možnosti oblikovanja in izjemno udobje pri premikanju.

ENOSTAVNA NAMESTITEV

Z natančno nastavitvijo vratne reže zagotavlja sistem TIP-ON izpiljeno tehnologijo z izjemnimi možnostmi nastavitve. Za montažo so na voljo posebne šablone podjetja Blum,ki dodatno olajšajo obdelavo in zagotavljajo optimalno delovanje sistema TIP-ON.

NASTAVITEV VRATNE REŽE BREZ ORODJA

Nastavitev (+4/–1 mm) je vgrajena v enoti TIP-ON in je tako mogoča tudi pri sistemu TIP-ON, montiranim z vrtanjem. Izvede se z vrtenjem odpiralne enote, pri čemer si lahko pomagate z zaskočnimi (določenimi) položaji.

HARMONIČNA VGRADNJA

Sistem TIP-ON je mogoče optimalno uskladiti z notranjo stranjo korpusa. Barvni odtenki lakiran nikelj, svileno bela, platinasto siva in terra črna omogočajo proste roke pri oblikovanju s sistemom TIP-ON, ki ga je mogoče skladno vgraditi v pohištvo.

 

Vijačni nastavki za vse tipe vijakov

Vijačni nastavki za vse tipe vijakov

• za vse tipe vijakov potrebujemo samo 3 vijačne nastavke
• zahvaljujoč optimiziranemu vijačnemu nastavku se življenjska doba poveča 120 krat v primerjavi z Wiha standardnimi vijačnimi nastavki
• v primerjavi z Wiha standardnimi vijačnimi nastavki znižuje stroške
• vijačni nastavek hitro in enostavno poiščemo zaradi barvnega označevanja (tudi v temnih okoljih, ko se uporablja UV-žarnica)
• brez dolgih iskanj pravega vijačnega nastavka zaradi luminiscenčnega vijačnega nastavka
• dolga življenjska doba

Snack drsna delovna površina

Snack drsna delovna površina

 

REŠITVE ZA MAJHNE KUHINJE

Snack drsna delovna površina revolucionira koncept kuhinjske enote. Eleganten element, ki se lahko v kombinaciji s potopno armaturo enostavno skrije in tako daje kuhinji čist in moderen izgled.Vodila so delno potopljena v stransko ploščo in segajo pod vrh, kar omogoča izredno enostavno premikanje vodil, s čimer na drugi strani ustvarite priročen prostor za prigrizke, malico ali kosilo.
Na voljo tudi sistem na elektriko z daljinskim upravljalnikom.

material: vodila iz naravnega eloksiranega aluminija
nosilnost: 80 kg
dolžina elementa: 2000/2600 mm
globina elementa: min 800 mm

Božično novoletna čestitka

Božično novoletna čestitka

 

Naj bo uspešno, lahko malo grešno...
Naj bo očarljivo, iskrivo, igrivo....
z malo bridkosti, veliko sladkosti in največ modrosti....
Naj bo mirno, kot nebo večerno, minljivo in večno,
poslovno uspešno in preprosto SREČNO.

Vse v enakem dekorju

IVERAL, ULTRAPAS IN DELOVNA PLOŠČA V ENAKEM DEKORJU

S kolekcijo Kaindl LEAD smo dobili mnogo novih različnih kombinacij pri izbiri pravih dekorjev za vaše pohištvo. Pri desetih dekorjih pa je možnost oblikovanja pohištva še nekoliko večja. Posebnost je v tem, da lahko v enakem dekorju dobite tako iveral in ultrapas kot tudi delovno ploščo.

Pri večini iveralov je struktura površine enaka kot pri ultrapasih in delovnih ploščah.Razlika se pojavi le pri tistih iveralih, ki imajo strukturo površine RO (ENDgrain oak)ali RV (Natural Touch Sanremo). Ker ultrapasa s tako globoko strukturo ni mogoče proizvesti so le ti, kot tudi delovne plošče, proizvedeni s strukturo površine AW (Authentic wood).

Ravno tako so v enakem dekorju na zalogi pripadajoči ABS robi trakovi:
- 0.8 x 23 mm, 0.8 x 28 mm, 0.8 x 45 mm
- 2.0 x 23 mm, 2.0 x 28 mm, 2.0 x 45 mm

Delovne hlače za vse razmere

DELOVNE HLAČE

FUNKCIONALNOST DO NAJMANJŠE PODROBNOSTI

Hlače imajo praktične žepe, držala za orodje in so na izpostavljenih mestih ojačane s CORDURA® materialom. Možnost pozicioniranja kolenčnikov v 2 nivojih.
CORDURA® se uporablja kot dodatna zaščita na izpostavljenih območjih oblačil Blakläder (žepi, kolenčniki).
CORDURA® material je 10x močnejši od bombaža in 3x močnejši od navadnih poliestrskih vlaken.

LASTNOSTI:

- 100% bombaž, gramatura: 370 g/m2
- dva prosta zunanja žepa CORDURA®
- dva žepa zadaj
- žep na nogi z vodoodbojnim žepom za telefon
- CORDURA® ojačan žep za meter, žep za svinčnik
- žep za ID kartico
- zanke za izvijače, kladivo in ključe, držalo za nož
- dva kolenska žepa CORDURA® za kolenčnike

LAHKE, UDOBNE IN RAZTEGLJIVE!

Prilagodljive hlače s stretch ploščami na skrbno izbranih mestih, kot so rob hlačnice, kolena in v mednožju. Hlače imajo pred-ukrivljena kolena, ki omogočajo večjo prožnost in maksimalno udobje.Moderne lahke in trpežne delovne hlače s funkcijo hitrega sušenja zaradi česar so idealne za delo v zaprtih prostorih ali na prostem.Hlače imajo stretch plošče na izbranih mestih kar omogoča popolnoma svobodno gibanje in odlično prileganje.

LASTNOSTI:

- 65% poliester, 35% bombaž, gramatura: 166 g/m2
- velikosti: C46, C48, C50, C52, C54, C56, C58
- stretch plošče za izredno udobje
- žepi za orodje, meter in svinčnike
- plastična zadrga
- žep za mobilni telefon
- D obroč na pasu
- 2 žepa zadaj
- možnost podaljšanja hlačnic

 

Optimalna izraba prostora v kuhinji

Prostornost

Pomanjkanje prostora ni razlog, da se odrečete svoji sanjski kuhinji. Vsak centimeter lahko optimalno izkoristite. Z izvleki v visoki omari, v kotu ali pod pomivalnim koritom hitro pridobite veliko koristnega prostora za shranjevanje.

Pomembno pri načrtovanju kuhinje

Ugotovite, koliko prostora za shranjevanje potrebujete. Zabeležite vse, kar bo shranjeno v kuhinji.

Pridobite več prostora

Z globokimi omaricami, visokimi in zaprtimi izvleki, širokimi izvleki ter z razmislekom o prihodnjih potrebah, lahko pri načrtovanju sprostimo veliko prostora, ki bi bil drugače neuporaben. Prostor lahko zelo racionalno uporabimo še z načrtovanjem notranjih predalov ter z dobro premišljeno organizacijo razporeditve predmetov v samem predalu.

Potrebe po prostoru

Posameznikova potreba po prostoru za shranjevanje je odvisna od:nakupovalnih navad, navad pri pripravi hrane in prehranjevanju. Pazite, da bo v vaši novi kuhinji dovolj prostora za vse. Kakovostni program okovij Blum vam vse to omogoča.