RSS

Blog

Optimalna izraba prostora v kuhinji

Prostornost

Pomanjkanje prostora ni razlog, da se odrečete svoji sanjski kuhinji. Vsak centimeter lahko optimalno izkoristite. Z izvleki v visoki omari, v kotu ali pod pomivalnim koritom hitro pridobite veliko koristnega prostora za shranjevanje.

Pomembno pri načrtovanju kuhinje

Ugotovite, koliko prostora za shranjevanje potrebujete. Zabeležite vse, kar bo shranjeno v kuhinji.

Pridobite več prostora

Z globokimi omaricami, visokimi in zaprtimi izvleki, širokimi izvleki ter z razmislekom o prihodnjih potrebah, lahko pri načrtovanju sprostimo veliko prostora, ki bi bil drugače neuporaben. Prostor lahko zelo racionalno uporabimo še z načrtovanjem notranjih predalov ter z dobro premišljeno organizacijo razporeditve predmetov v samem predalu.

Potrebe po prostoru

Posameznikova potreba po prostoru za shranjevanje je odvisna od:nakupovalnih navad, navad pri pripravi hrane in prehranjevanju. Pazite, da bo v vaši novi kuhinji dovolj prostora za vse. Kakovostni program okovij Blum vam vse to omogoča.

Božično novoletna čestitka

Božično novoletna čestitka

Možnost izdelave sistema na enak ključ ali generalni ključ.

Sistem s pregibnim ključem

Možnost izdelave sistema na enak ključ ali generalni ključ.

 

Navodila za vstavljanje cilindra v prazno ohišje:

1.Poskrbite, da je pravokotna odprtina na plastičnem čepu v smeri jezička ključavnice.
2.Če ni tako, vzemite raven izvijač in obrnite čep v smer jezička.
3.Vzemite plastičen čep iz ohišja.
4.Previdno odstranite gumijasto cevko iz cilindra.
5.Vstavite cilinder v prazno ohišje.
6.Obrnite ključ za 900 in odstranite ključ.
7.Ključavnica je uspešno sestavljena.

 

Sistem s Snake ključem

Ključavnice s Snake ključem so še posebej primerne za vgradnjo na večje objekte, šole, pošte ...Možnost izdelave sistema na enak ključ ali generalni ključ.

Navodila za vstavljanje cilindra v prazno ohišje:

1.Poskrbite, da je pravokotna odprtina na plastičnem čepu v smeri jezička ključavnice. Puščica na plastičnem čepu mora kazati v    nasprotni smeri jezička ključavnice. Če ni tako, vzemite raven izvijač in obrnite čep.
2.Vzemite plastičen čep iz ohišja.
3.Preverite če notranji šest-kotnik v ohišju kaže v smeri jezička ključavnice! Če ni tako, vzemite raven izvijač in obrnite čep.
4.Previdno odstranite gumijasto cevko iz cilindra.
5.Vstavite cilinder v prazno ohišje.
6.Obrnite ključ za 900 in odstranite ključ.
7.Ključavnica je uspešno sestavljena.

Pregled vgradnih možnosti Blum

Pregled vgradnih možnosti Blum

 

Pregled vgradnih možnosti

Šablone - obdelovalni pripomočki

Šablone - obdelovalni pripomočki

logo blum

Dovršena obdelava za optimalno gibanje

Šablone podjetja Blum so v pomoč pri obdelavi izdelkov Blum. Preizkušene v vsakdanjiku omogočajo enostavno, učinkovito in udobno obdelavo oz. montažo. Kombinacija natančnosti in praktične uporabe je cenjena tako v delavnici kot tudi pri stranki. Zaradi enostavne uporabe in dolge življenjske dobe so šablone nepogrešljiv spremljevalec in zagotavljajo kakovost obdelave, ki prepriča tudi strokovnjake. Šablono si glede na potrebe lahko izberete na spletni strani podjetja Blum:

www.blum.com → izdelki → obdelovalni pripomočki → šablone za montažo

Šablone podjetja Blum so na voljo za vse segmente izdelkov: dvižne sisteme AVENTOS, spone CLIP in CLIP TOP ter vodila LEGRABOX, TANDEMBOX, METABOX, MOVENTO, TANDEM in STANDARD

Šablone Blum 

TIP-ON odpiranje pohištvenih vrat na dotik

TIP-ON odpiranje pohištvenih vrat na dotik

logo  blum

 

Odpiranje na dotik

TIP-ON za vrata mehanska rešitev za odpiranje pohištva brez ročajev

Zadostuje le rahel dotik in vrata na pohištvu se odprejo v prijetnem odpiralnem kotu, tako da lahko preprosto in udobno vrata brez ročajev odprete do konca. Vseeno, ali so vrata iz lesa, stekla ali kovine – sistem TIP-ON lahko uporabite v vseh bivalnih prostorih in tudi v povezavi z vsemi odmičnimi sponami CLIP top brez vzmeti in z vzmetjo.

Prednosti za uporabnika kuhinje:

- enostavno odpiranje z rahlim dotikom
- uporabniku prijazen in izjemno kakovosten mehanizem TIP-ON za vse vrste spon (z vzmetjo in brez nje)
- z magneti TIP-ON bodo vrata ostala varno zaprta
- dolga življenjska doba

Nastavitev z vrtenjem

Nastavitev (+4/–1 mm) je vgrajena v enoti TIP-ON in je tako mogoča tudi pri sistemu TIP-ON, ki je montiran v izvrtini. Izvede se z vrtenjem, pri čemer si lahko pomagate z zaskočnimi položaji. Trije barvni odtenki svileno bela, platinasto siva in terra črna omogočajo proste roke pri oblikovanju s sistemom TIP-ON. Sistem TIP-ON obsega kratko in dolgo različico ter kratko, dolgo in križno različico pritrdilne ploščice.

Mobilna aplikacija EASY ASSEMBLY

Mobilna aplikacija EASY ASSEMBLY

logo blum

Mobilna aplikacija EASY ASSEMBLY

Digitalno orodje za monterje

Ste na gradbišču in trenutno nimate pri roki navodil za montažo? Iščete optimalno nastavitev za videz rež? Aplikacija EASY ASSEMBLY poda odgovore na vsa vprašanja v zvezi z montažo, npr. informacije o varni vgradnji in natančni nastavitvi okovij Blum. Izjemno priročno: Pomembne informacije o montaži so vedno pri roki in na voljo – in sicer na vaši mobilni končni napravi.Tako boste prihranili čas in poskrbeli za visoko kakovost pri montaži kakovostnega pohištva. Zgrajena intuitivno in enostavna za uporabo – tako s povezavo do spleta kot brez.

Interaktivnost

Interaktivne aplikacije, kot je Augmented Reality, nudijo virtualno podporo pri iskanju pozicije in nastavitvi okovja.Vizualna podpora pri iskanju pozicije in nastavitvi zbiralnika moči.

Interaktivne aplikacije

Preglednost

Koristni videoposnetki s prikazom montaže predstavljajo posamezne delovne korake ter podrobno in razumljivo prikazujejo možnosti nastavitve. Vsi videoposnetki so vedno pri roki.

Prikaz montaze

Celovitost

Aplikacija EASY ASSEMBLY vsebuje vsa navodila za montažo okovij iz podjetja Blum, ki so urejena po skupinah izdelkov.

Aplikacija Easy Assembly

Možnost namestitve

Aplikacija je brezplačno na voljo v App Store za operacijski sistem iOS in v trgovini Google Play za operacijski sistem Android. Optimizirana je za novejše mobilne naprave.